Tienerkerk – zondag 5 maart – Vloggen – Vlog it

Beste Tieners,

 

Na een dienst in februari over (on)zekerheid, waar in we ook over de onzekerheid van Mozes en de zekerheid van bijvoorbeeld David hebben mogen lezen, is er zondag 5 maart weer tienerkerk. Ook dit keer hebben we weer een interessant thema. We willen we met jullie samen aan de slag gaan om een eigen vlog, of terwijl een videodagboek te maken.

 

Alle tieners die in de eerste 4 klassen van het middelbare onderwijs zitten, worden hiervoor van harte uitgenodigd. We hebben heel veel zin om met jullie aan de slag te gaan met het volgende thema:

 

Vloggen – Vlog it!

 

Heb jij zelf al eens het idee opgevat om in de voetsporen van bijvoorbeeld Enzo Knol, of een van zijn YouTube collega’s te treden? Dan is dit misschien je kans! Neem in elk geval je mobieltje me en we gaan er samen een superleuke Tienerkerkdienst van maken!

 

 

Nieuwsgierig geworden? We zien je graag op zondag 5 maart om 9:30 uur in “het Arendsnest”. We hopen uiteraard weer dat jullie in grote getale aanwezig zullen zijn. Om 9:15 uur zijn de deuren open.

 

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail ontvangen, meldt je dan aan via deze site.

 

 

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

 

Tot zondag allemaal!

 

Ellen, Haaije en Patrick

 

Waar zien we jou deze week?