Ook dit jaar wordt er weer een pinksterweekend georganiseerd voor gezinnen met jonge kinderen. Voor velen is het inmiddels al een jaarlijkse traditie. Het thema voor dit weekend “laat maar waaien”

Heb je zin in om dit gezellige weekend mee te maken? Hou dan het weekend van 3 en 4 juni vrij in je agenda. Geef je vóór 10 mei op via erik@garritsen.net en geef het volgende door:

  • Met hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen je komt,
  • Jullie namen,
  • Of je met je eigen tent of caravan komt of dat je in de kampeerboerderij slaapt.

Dit all-inclusive weekend (eten, drinken en vermaak) wordt aangeboden voor € 25,= per volwassene en €15,00 per kind vanaf drie jaar. Kan je alleen op zaterdag of zondag komen, geen probleem (alhoewel het natuurlijk leuker is om het hele weekend te komen), de kosten bedragen dan €15.00 per volwassene en €10 per kind (vanaf 3 jaar) voor de zaterdag en de helft (€7,50/ €5) voor de zondag.

Daarnaast nog een laatste vraag, doordat er tot op heden weinig mensen zich hebben aangemeld voor de organisatie van dit weekend zijn we nog op zoek naar het volgende:

  • Wie wil er nog een programma in elkaar zetten voor de zaterdagavond?
  • Wie wil er een kennismakingsspel in elkaar zetten voor de zaterdagochtend?
  • Wie wil er een spel voor de jongste kinderen bedenken voor de zaterdagmiddag?
    (info en aanmelden hiervoor via erik@garritsen.net)

Gelukkig hebben ‘onze dames van de catering’ al weer toegezegd ook dit jaar weer voor de diverse versnaperingen te willen zorgen, daarnaast hebben zich enkele tieners al gemeld om enkele spellen voor te bereiden. Kortom het wordt vast weer een gezellig weekend.

Waar zien we jou deze week?