Tienerkerk 2 april – Presteren – U Can Do It

PJO - Tienerkerk

Beste Tieners,

Na een dienst in maart over vloggen, waarin we met elkaar hebben gesproken over Jezus, wat als hij zou hebben gevlogd? Jezus die in zijn tijd al ongekend populair was, hoeveel meer populariteit zou hij hebben gehad, als hij in deze tijd zou hebben geleefd en bijvoorbeeld dagelijks een vlog op YouTube zou hebben gezet? Zondag 2 april is er weer tienerkerk. Ook dit keer hebben we weer een interessant thema:

Presteren – U can do it!

We leven in een prestatiemaatschappij en daardoor kun je je er ongemakkelijk voelen omdat jij vindt dat je aan allerlei eisen die de mensen om je heen aan je stellen. Dat kunnen schoolopdrachten zijn, maar ook bijvoorbeeld zaken die thuis spelen in je eigen gezin, of vrienden en klasgenoten die verwachtingen van je hebben etc. etc. Kortom een thema waarover we wel een heel jaar aan de slag zouden kunnen gaan…

 

Alle tieners die in de eerste 4 klassen van het middelbare onderwijs zitten, worden hiervoor van harte uitgenodigd. Nieuwsgierig geworden? We zien je graag op zondag 2 april om 9:30 uur in “het Arendsnest”. We hopen uiteraard weer dat jullie in grote getale aanwezig zullen zijn. Om 9:15 uur zijn de deuren open. De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail ontvangen, meldt je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

 

Tot zondag allemaal!

Marleen, Haaije en Patrick

Waar zien we jou deze week?