CJV update

In de afgelopen weken hebben we vele leuke avonden gehad. Met heel veel onderwerpen die zijn geschreven door onze leden. Ook heeft er een uitwisseling plaatsgevonden met GJV Noordwijk.

Vorige week ging het over tekenen van God. We hebben het gehad over of onze leden zelf een teken hadden meegemaakt en of we als persoon zelf in gaan op tekenen van God. We hebben het ook gehad over vrouwen in de Bijbel. Hierbij hadden we ons verdiept in Ester en Mirjam wat ons liet beseffen hoe veel we nu kunnen doen als vrouwen. Onderwerpen waar interessante gesprekken uit voort kwamen.

Bij de uitwisseling kwam GJV Noordwijk voor een heel weekend naar Woerden. Hier werden ze ontvangen met koffie en paaseieren. Na even bijgepraat te hebben deden we een groot fotospel door heel Woerden! Hierbij was het de bedoeling met zoveel mogelijk objecten, personen of vormen op de foto te gaan. Na deze leuke opdracht hebben we met zijn allen in het Arendsnest gegeten en daarna samen Nachtcultuur beleeft. Na een gezellige avond, zaten we de volgende ochtend weer fris en fruitig in de Opstandingskerk voor de kerkdienst. Na de dienst hebben we nog koffie gedronken en afscheid genomen. Echt een supertof weekend!

De komende weken gaan we verder met onze onderwerpen en op 27 mei is er het Groots Karaoke Spektakel waarbij iedereen zijn/haar zangkunsten zal laten klinken!

Ben je zestien jaar of ouder en ben je nu nieuwsgierig geworden? Dan ben je van harte welkom om een avond van ons bij te wonen in het Arendsnest! Om 20:00 gaat de deur aan de zijkant van de Opstandingskerk open en om 20:30 beginnen we de avond. Kijk voor meer informatie op www.cjvwoerden.nl of stuur een mail naar cjvwoerden@gmail.com.

Alinde Bergsma

Algemeen Adjunct

Waar zien we jou deze week?