The Passion terugblik

Op Witte donderdag 13 april was de Kruiskerk opengesteld om met elkaar naar de uitzending van The Passion te kijken. Voorafgaand aan de uitzending mochten we ongeveer vijftig tieners met pizza ontvangen. Vanaf 20.00 uur stond de koffie klaar en liep de kerkzaal langzaam vol. Er schoven nog een aantal tieners aan, maar ook diverse ouderen vonden een plekje in de kerk. In totaal mochten we  zo’n 135 mensen ontvangen. In de kerkzaal waren de banken weggehaald en stonden er tafels en stoelen om gezellig bij elkaar te zitten. Het scherm van vier meter, dat voorin de kerk geplaatst was, zorgde ervoor dat je helemaal in het verhaal zat. Mede door de zeer goede uitvoering was het een fantastische ervaring. Na afloop vond er een ontmoeting in de hal plaats en stonden diverse vrijwilligers klaar om na te praten. Rond half twaalf moesten we helaas de laatste tieners naar huis sturen.

Wij kijken meer dan dankbaar terug op een zeer geslaagde avond. Mede dankzij de inzet van jeugdouderlingen, missionaire commissie, ZIN en enkele andere vrijwilligers verliep alles goed. Hartelijk dank voor jullie inzet!

Michel Koekkoek en Emmarentia van Vliet

Waar zien we jou deze week?