World Servants jongeren 2018

Logo World Servants Woerden-kleurMaar liefst 25 jongeren zijn gestart met actie voeren om in de zomer van 2018 op project te kunnen gaan naar Zambia, Malawi, Sierra Leone, Ghana, Ecuador en Guatemala. Geweldig!

In de ZIN dienst op 15 oktober zal de groep die afgelopen zomer met World Servants op project is geweest laten zien hoe hun horizon door deze ervaring is verbreed. We hopen u te ontmoeten in deze dienst waar u zowel met de ‘oude’ als de ‘nieuwe’ groep jongeren een gesprekje kunt aanknopen.

Op de Koeienmarkt komt u de World Servants jongeren ongetwijfeld tegen met de bekende overheerlijke kruidnoten. Voor een zakje gewone, chocolade of gemengde kruidnoten betaalt u € 2,00 en 3 zakjes voor € 5,00. Lukt het u niet om langs te komen op de Koeienmarkt dan kunt u ze ook bestellen op woerden@worldservants.nl. (bestellingen vanaf € 10,00 worden in Woerden, Zegveld of Kamerik gratis bezorgd).

De jongeren komen ook graag op uw feest serveren, de tuin opknappen of u helpen met andere klussen. Heeft u een klus of ander idee, dan horen wij het graag op woerden@worldservants.nl. of bel Jeanet de Vink (423795). Uiteraard kunt u ons ook met een gift ondersteunen via rekening  NL 70 RABO 0303 5644 66 t.n.v. Stichting World Servants o.v.v. Groep Woerden.

Waar zien we jou deze week?