World Servants Jongeren 2018

De ZIN dienst van 15 oktober was mede georganiseerd door de World Servants jongeren die afgelopen zomer op project zijn geweest. In deze dienst lieten zij zien en vertelden zij op welke manier hun horizon is verbreed in het land waar zij hun werkvakantie hebben doorgebracht. De aanwezigen in de dienst werden uitgedaagd om ook na te denken hoe zij komende tijd hun horizon zouden kunnen verbreden en wat de rol van God daarin zou zijn. In de samenkomst in het Baken op 12 november zullen ook enkele jongeren vertellen over hun ervaringen die zij afgelopen zomer hebben opgedaan.

Op de Koeienmarkt hebben de jongeren, zoals elk jaar, kruidnoten verkocht en werden wens- en winterkaarten op de kraam verkocht. Mocht u nog interesse hebben in kaarten, laat het ons weten!

Op 16 november komt u ons tegen bij de herdenkingsavond ‘Lichtjes in het Donker’ op de Algemene Begraafplaats aan de Meeuwenlaan. Op 17 november kunt u, evenals vorige jaren, mooie prijsjes winnen bij de verloting door World Servants op de interkerkelijke volleybalavond in Zegveld. Een supergezellige avond om zelf mee te volleyballen of om anderen aan te moedigen. Op 18 november zullen we aanwezig zijn bij het jubileumconcert van de Miracles ‘A World of Miracles’ in de Kruiskerk. Kaarten voor dit jubileumconcert kunt u ook via World Servants kopen.

Voor het bestellen van ansichtkaarten, kaarten voor de Miracles, of als u andere klussen of ideeën hebt, mail ons op woerden@worldservants.nl of bel Jeanet de Vink (423795).

Uiteraard kunt u ons ook met een gift ondersteunen via rekening  NL 70 RABO 0303 5644 66 t.n.v. Stichting World Servants o.v.v. Groep Woerden.

Waar zien we jou deze week?