Eerste TIENERKERK 2018

Beste Tieners,

In de eerste plaats, namens de Tienerkerk-leiding de allerbeste wensen voor 2018, dat het nieuwe jaar jullie jullie weer veel leuke activiteiten, leuke club- en/of catechese-avonden mag brengen en dat we met zijn allen weer heel veel leuke en leerzame tienerkerkmomenten mag opleveren!

A.s. Zondag 7 januari staat er weer een nieuwe Tienerkerk op het programma. Nadat we het in december hebben gehad over Vriendschap en wat je vrienden voor je betekenen en wat je bij elkaar kwijt kunt, hebben we ook voor deze eerste Tienerkerk in januari een leuk en interessant onderwerp voor jullie in petto!

Deze keer willen we met jullie het volgende thema behandelen:

MUZIEK – DE NOTENLADDER

Voor degene die wel eens, of zelfs regelmatig een ZIN-dienst bezoeken, kent wellicht de #HeiligeHerrie of wellicht ben je in december bij de TOP-2000 kerkdienst aanwezig zijn geweest. In dat geval weet je wellicht dat sommige hedendaagse popmuziek ook best binnen de muren van de kerk ten gehore kan worden gebracht. Maar andere nummers zijn wellicht wat minder geschikt. Daarnaast lijken veel nummers als je ze hoort best OK, maar past de videoclip weer niet helemaal bij de boodschap, zoals je deze verwacht. Hoe bepaal jij naar welke muziek je wel of niet luistert? Wij hopen dat we dit samen kunnen bespreken!

Nieuwsgierig geworden? We zien je graag op zondag 7 januari, om 9:30 uur in “het Arendsnest”. We hopen uiteraard weer dat jullie in groten getale aanwezig zullen zijn. Om 9:15 uur zijn de deuren open.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail ontvangen, meldt je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag allemaal!logo-tk

Marleen, Haaije en Patrick

Waar zien we jou deze week?