Thema-avond met Corjan Matsinger

Dinsdag avond 13 februari komt Corjan Matsinger als spreker naar het Baken. Corjan is o.a. bekend van de boeken “Heilige grond” en “Heilig vuur”. Tevens was hij mede auteur van het “Handboek voor jeugdpastoraat” en “het voordeel van de twijfel”. Het laatst genoemde boek heeft jongeren van 15 jaar en ouder als doelgroep en gaat over de rol die twijfel kan spelen in het geloof.
Naast auteur is Corjan een begenadigd spreker. Op de 13e zal hij ons meenemen in een actueel thema omtrent jeugd en opvoeding. Nadere info zal t.z.t. volgen, maar blok deze avond alvast in de agenda, want spijt van deze bijeenkomst ga je zeker niet krijgen!!
Michel Koekkoek

Michel Koekkoek

Als jeugdwerker van Jong Woerden houd ik mij bezig met al het gezamenlijke jeugdwerk van PKN Woerden.

Waar zien we jou deze week?