ZIN Woerden 21 januari

Na alle feestdagen is het op 21 januari weer tijd voor een volgende ZIN dienst. Deze keer in samenwerking met de Bonaventurakerk. Het thema is deze keer “Recht door zee”, het thema van de week van gebed. Ben jij wel eens angstig? Bijvoorbeeld omdat je bang bent dat je niet goed genoeg bent? Of dat je niet mooi genoeg bent? Niet sterk genoeg? Of ben je bang voor verandering of voor wat er allemaal in de wereld gebeurt? God daagt ons uit om niet te leven in angst, maar in geloof. Hoe doe je dat? God laat een weg recht door zee zien. Een weg waarin we mogen zeggen: “I’m no longer a slave to fear! I am a child of God”! Jan-Peter Molenaar zal ons in dit thema meenemen.

De band die speelt is “Witness

Wil je meer info? Kijk dan eens op onze instagram  of Facebook.

Tot dan? 21 januari 10.30 Maranathakerk

Michel, Mathilde, Sjors, Marieke, Evelijn, Mark, Marieke, Emmarentia, Niels, Anouk, Sybren, Dirk Jan, Arjan, Tim en Gerjanne

2018-01-21-poster-web

Waar zien we jou deze week?