A.s. zondag Tienerkerk – Crazy For Good

Beste Tieners,

Aanstaande zondag, 8 april staat alweer een nieuwe tienerkerk op het programma, een weekje later dan jullie gewend zijn, vanwege Pasen vorige week! In maart hebben we het met elkaar gehad over Vertrouwen en dit keer hebben we weer een erg leuk thema gevonden…..

GOED DOEN – CRAZY FOR GOOD

Goed doen is in! Er zijn heel veel initiatieven om de wereld een stukje beter, mooier of gezonder te maken. Van oude kleding inzamelen bij de H&M, oude schoenen bij de schoenenwinkel waarmee je korting verdient, tot acties als Serious Request elk jaar in de week voor kerst, waarmee veel geld wordt opgehaald voor een goed doel. Maar…. waarom zouden we goed doen voor een ander? We willen graag met jullie ontdekken waarom goed doen leuk en nuttig is. Het geeft je een goed gevoel en het maakt jezelf en anderen blij! Volgens de Bijbel ben je letterlijk gezegend als je goed bent voor anderen. Zie bijvoorbeeld Spreuken 22:9. Maar wat doe jij als goed doen je iets kost? Of als er iemand tegenover je staat die je niet aardig vindt?

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail ontvangen, meldt je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag allemaal!

Ellen, Wendy en Patrick

Waar zien we jou deze week?