Geloven: met verstand of gevoel? Ontdek het bij de volgende ZIN dienst

Het thema deze keer hebben jullie zelf gekozen; via  de online enquête en de flap-over na de ZIN dienst van 18 maart.  Het thema;  Geloof: verstand of gevoel? kreeg de meeste stemmen. Herken jij je hierin; “Ik geloof wel, maar voel niks?” We gaan hier met Robin van der Maaten over nadenken. De band deze ochtend is Exodus uit Sliedrecht  http://www.exodus.band/

Geloven: doe je dat met verstand of met gevoel? De een lijkt meer met verstandelijk te geloven, alles te willen beargumenteren. De ander lijkt meer op gevoel te geloven. Als je het niet voelt, is het er ook niet. Maar hoe zit het nou: kun je geloven met zowel verstand als gevoel? Hoe doe je dat?

Robin van der Maaten zal over dit thema spreken. De band Exodus verzorgt de muziek. Iedereen is van harte welkom!

Ben jij erbij? Tot dan!

Groetjes, Anouk, Sybren, Tim,  Michel, Arjan, Dirk-Jan, Sjors, Emmarentia & Gerjanne

2018-04-15-poster-beamer-en-social

Waar zien we jou deze week?