ZIN Pinksterdienst zondag 20 mei: hoogtepunten

Op zondag 20 mei is er een bijzondere ZIN dienst. We vieren met elkaar Pinksteren en Tim zal belijdenis doen van zijn geloof. Het thema van deze morgen is: Hoogtepunten. We zullen met elkaar nadenken over de toren van Babel en wat dat te maken heeft met Handelingen 2, het verhaal van Pinksteren. Als mensen willen we steeds meer bereiken. Dat zag je al bij de toren van Babel.

In ons geloof mogen we ook hoogtepunten hebben. Eén van die hoogtepunten is de uitstorting van de Heilige Geest. We denken met elkaar na over wat verder hoogtepunten in ons geloof zijn. Hoe vaak heb je die? En hoe ga je ermee om als die uitblijven? Gerrit Schouten en Michel Koekkoek zullen over dit thema spreken.

We zullen worden meegenomen in de muziek door de speciaal voor deze dienst samengestelde jeugdband.

2018-05-20-poster-web-en-beamer

Michel Koekkoek

Michel Koekkoek

Als jeugdwerker van Jong Woerden houd ik mij bezig met al het gezamenlijke jeugdwerk van PKN Woerden.

Waar zien we jou deze week?