WORLD SERVANTS JONGEREN 2018

Op zondag 1 juli om 9.30 uur is de “Uitzwaaidienst” in de Opstandingskerk voor en door de jongeren die binnenkort op reis hopen te gaan. Zij zullen in het kort vertellen wat ze verwachten te gaan zien en beleven tijdens hun project. In deze dienst mogen zij de zegen ontvangen van ds. Paas en kan iedereen de jongeren zelf de hand schudden of gedag zeggen tijdens de koffie aan het eind van de dienst. Van harte welkom!

Mocht jij ook zin hebben om volgend jaar met World Servants op reis te gaan, laat het ons dan weten op worldservantswoerden@gmail.com. Je kunt je tot uiterlijk 1 oktober inschrijven bij groep Woerden. De projecten kun je vinden op de website van World Servants, worldservants.nl.

Op woensdag 12 september om 19.30 uur is er een informatieavond in het Baken.

Jeanet de Vink (423795)

Waar zien we jou deze week?