World Servants jongeren 2019

Op zondag 23 september werd in de Kruiskerk om 10.30 uur de ZIN dienst mede georganiseerd door de jongeren die afgelopen zomer op project zijn geweest met World Servants. Het thema van deze dienst was “Movement of Builders”. In deze “Bouw” dienst kreeg je de kans om al jouw vragen over de bouwprojecten aan de jongeren te stellen.

De eerste 9 jongeren om in de zomer van 2019 op project te gaan hebben zich al aangemeld en er is nog ruimte genoeg voor meer enthousiastelingen! Mocht jij ook zin hebben om volgend jaar met World Servants mee op reis te gaan en wil je mee actie voeren met groep Woerden, meld je dan vóór 1 oktober bij ons aan via worldservantswoerden@gmail.com. Een overzicht van alle projecten kun je vinden op de website van World Servants, www.worldservants.nl.

Anneke Bosman, Annemarie Bergsma, Peter Wester, Jeanet de Vink (423795)

Waar zien we jou deze week?