CJV UPDATE

Het nieuwe CJV-seizoen is nog maar een maandje begonnen, maar in deze maand zijn er al een hoop leuke activiteiten aan bod gekomen. Zoals al in de vorige update te lezen was, hebben we het nieuwe seizoen feestelijk geopend met de start-BBQ. Daarnaast vond op 22 september de reünie plaats, omdat de GJV/CJV dit jaar 65 jaar bestaat. Met een opkomst van zo’n tachtig man uit alle hoeken van het land was ook deze avond zeker geslaagd. Gedurende de avond was er ruimte voor ontmoeting om zo de nodige herinneringen van afgelopen jaren uit te wisselen. Dit resulteerde onder andere in een hoop gezelligheid en in mooie gesprekken over vroeger. Naast deze gezellige activiteiten hebben we, zoals we gewend zijn toe doen, elke zondagavond een onderwerp behandeld. Het kennismakingsonderwerp van Tim Velings, het onderwerp van Ruth over “Hoop, geloof, liefde” en het onderwerp van Thomas over “Verdriet en troost” vormden de basis voor mooie en diepgaande gesprekken. Ook voor komende maand staat er weer een leuke activiteit op de planning: het startfeest. Het thema van dit jaar is “Cowboys en indianen”, dus dat beloofd een geslaagde avond te gaan worden. Lijkt het jou nu je dit stukje leest leuk om een keertje bij de CJV langs te komen? We komen in principe elke zondagavond bij elkaar in het Arendsnest. Er is vanaf 20 uur inloop en vanaf 20.30 uur beginnen we de avond echt. De enige voorwaarde is wel dat je 16 jaar of ouder bent. Van harte welkom!

Hugo van der Ploeg (06-12229844)

Voorzitter CJV

Waar zien we jou deze week?