Geslaagde start Kliederkerk Woerden

Op zaterdagmiddag 6 oktober 2018 opende de Kruiskerk in Woerden haar deuren voor de eerste bijeenkomst van Kliederkerk Woerden. Kliederkerk Woerden is een initiatief van het jeugdwerk van de Kruiskerk. Het thema van deze middag was: “De Ark van Noach”. In een divers programma met als motto “samen ontdekken, samen vieren en samen eten” werd het thema uitgewerkt. Ondanks het schitterende weer was de opkomst van meer dan 50 kinderen en volwassenen zeer behoorlijk en nog belangrijker: iedereen van jong tot oud had het prima naar d’r zin!

Op naar de volgende keer, die zal zijn op zondagmiddag 17 februari 2019 om 15.00 uur, thema: Liefde!

4bfad09f-aed6-46e0-87ca-a3e1584ac331

Michel Koekkoek

Michel Koekkoek

Als jeugdwerker van Jong Woerden houd ik mij bezig met al het gezamenlijke jeugdwerk van PKN Woerden.

Waar zien we jou deze week?