WORLD SERVANTS JONGEREN 2019

Op de Koeienmarkt hebben de jongeren, evenals andere jaren, weer volop kruidnoten verkocht. Hartelijk bedankt voor uw aankoop!

Op 15 november zullen we weer meehelpen op de herdenkingsavond ‘Lichtjes in het Donker’ op de Algemene Begraafplaats aan de Meeuwenlaan en op vrijdag 16 november zullen we, op de interkerkelijke volleybalavond in Zegveld, loten verkopen waarmee u mooie prijsjes kunt winnen. Dit wordt weer een supergezellige sportieve avond waarbij u zelf kunt mee spelen met volleybal of anderen kunt aanmoedigen.

Hebt u nog vragen, klussen of ideeën mail ons op woerden@worldservants.nl  of bel ons. Uiteraard kunt u ons ook met een gift ondersteunen via geef.ws/woerden of via rekening NL39 TRIO 0338 4163 31  t.n.v. Stichting World Servants o.v.v. Groep Woerden.

Anneke Bosman, Annemarie Bergsma, Peter Wester, Jeanet de Vink (423795)

Waar zien we jou deze week?