Top2000 kerkdienst 28 december

Op vrijdagavond 28 december speelt de Woerdense coverband De Buren muziek uit de TOP2000 live in de Kruiskerk. Alle nummers zijn gekozen bij het thema “Het regent…zonnestralen”, nummers over hoop, liefde en geloof. Dominee Joost Schelling verzorgt de verbindende teksten tussen de Nederlands- en Engelstalige nummers.

top2000De deuren van de Kruiskerk gaan om 19.00 uur open en om 19.30 uur begint de TOP2000kerkdienst. Na afloop is er dit jaar ruimer de tijd om elkaar te ontmoeten, er wordt gezorgd voor een hapje en drankje, de Buren speelt nog een akoestische set, het selfietoestel van World Servants is aanwezig om een mooie TOP2000 herinnering vast te leggen, en er komt nog een smakelijke verrassing. Reden genoeg om na afloop ook te blijven. De toegang is gratis. De organisatie hoopt weer op een feestelijke en goedgevulde Kruiskerk.

Stemmen op jouw eigen inspirerende muziek?

Tot en met maandag 24 december is het ook mogelijk om op de eigen favoriete nummers uit de TOP2000lijst te stemmen en die door te geven op: www.top2000kerkdienst.nl/stemmen

(en kies dan voor locatie Woerden). De hoogst genoteerde nummers komen ook op vrijdag 28 december voorbij in de top10 inspirerende nummers van Woerden.

Meer informatie is ook te vinden op: www.top2000kerkdienst.nl/woerden

 

Alles samengevat:

Datum: vrijdag 28 december (zaal open 19.00 uur, aanvang 19.30 uur)

Thema: Het regent…zonnestralen!

Locatie: Kruiskerk.

Kosten: Toegang gratis, geen collecte, na afloop hapje en drankje.

Medewerking van: Coverband “De Buren” en ds. Joost Schelling

 

Waar zien we jou deze week?