NIEUWS VAN HET YMCA/FCJV – WOERDEN

Zo aan het begin van het nieuwe jaar lijkt het me goed om weer eens een stukje te schrijven.

Allereerst om iedereen, namens de leiding en kinderen van onze clubs, een heel fijn 2019 te wensen.

Voor de mensen die de YMCA-Woerden niet kennen: YMCA-Woerden verzorgt kinderclubwerk in het eigen clubgebouw “de Badkuip” aan de Boerendijk 32. Op 3 avonden in de week zijn hier kinderen aan het knutselen. Hier schrijven we niet veel over, dit omdat de clubs zo goed als vol zitten. Maar sinds kort wordt er, in samenwerking met Buurtwerk , 1 x per maand een avond voor tienermeiden georganiseerd en  hier is nog wel plek voor meiden vanaf 12 jaar. De volgende datum is nu nog niet bekend maar voor verdere informatie  kan er een mail gestuurd worden naar: marian.van.vliet@kpnmail.nl

YMCA_Woerden is onderdeel van YMCA-Nederland en die organiseren jongeren reizen voor jongeren van 15 t/m 17 jaar. Denk daarbij aan bestemmingen als: Canarische eilanden, Siberië, Zweden, IJsland enz. kijk voor het volledige reisaanbod, meer informatie over de reizen en het boeken van een reis op de vernieuwde website www.ymcajongerenreizen.nl

Marian van Vliet

Waar zien we jou deze week?