The Passion 2019 (en de Pizza & Passion)

Gezamenlijk naar de Passion kijken!

The Passion vertelt over de laatste uren van het leven van Jezus, zijn dood en opstanding. The Passion is het verhaal over verbinding en hoop. Bekende Nederlanders vertolken de hoofdrollen. Zo zal Edsilia Rombley de rol van Maria vertolken en Edwin Jonker de rol van Jezus. Verdere hoofdsrolspelers: Lucas Hamming (Judas), Paul Sinha (Petrus), Martijn Krabbé (Verteller) en Porgy Franssen (Pilatus).

We willen gezamenlijk met zoveel mogelijk mensen op groot scherm live naar deze negende editite van The Passion kijken. Op Witte donderdag, 18 april 2019, is de uitzending live te zien om 20:30 uur in de Kruiskerk (Mesdagplein 4, Woerden). Iedereen is van harte welkom. Jong en oud. Vooraf aanmelden is niet nodig. Vanaf 20:00 uur staat de koffie en thee klaar. Voelt u zich vrij om familie, vrienden en kennissen uit te nodigen.

Meer info? Zie www.jongwoerden.nl/passion.

Voor vragen kun je contact opnemen met Michel Koekkoek (jeugdwerker@jongwoerden.nl) of Emmarentia van Vliet (emmarentia@live.nl).

Speciaal voor jongeren: Pizza & Passion?

Op 18 april willen we met zoveel mogelijk mensen op groot scherm live naar The Passion kijken. Voor alle jongeren van 12 t/m 25 jaar is er de mogelijkheid om van tevoren een pizza te eten. Om 19:00 uur zorgen we dat de pizza’s bezorgd worden. Na het toetjes is er ook nog de mogelijkheid om een potje FIFA, weerwolven, twister en meer te doen. Om 20:00 uur staat de koffie en thee voor alle andere mensen klaar. Meer info? Mail Michel (jeugdwerker@jongwoerden.nl).

Je kunt je voor de pizza’s aanmelden via jongwoerden.nl/pizzapassion.

 

Waar zien we jou deze week?