Feestelijke opening Arendsnest op 7 april

Wat een feest! Er is inmiddels een extra zaal gerealiseerd voor de kinderen en ook het Arendsnest is mooi aangepast. We zitten nu in de afrondende fase en daarom ben je van harte welkom voor een feestelijk moment. Op zondag 7 april ’19, aansluitend aan de viering in de (Tiener)kerk, willen we graag met elkaar de zalen officieel in gebruik nemen. Er is dan uitgebreid gelegenheid om de zalen te bewonderen en het glas te heffen. Deze zondag is er aansluitend aan de eredienst ook in het Arendsnest koffie, thee, frisdrank en natuurlijk lekkernij voor de kinderen! Iedereen van harte uitgenodigd bij dit feestelijke moment!

Michel Koekkoek

Michel Koekkoek

Als jeugdwerker van Jong Woerden houd ik mij bezig met al het gezamenlijke jeugdwerk van PKN Woerden.

Waar zien we jou deze week?