TIENERKERK 5-5: Make Peace Not War

Beste Tieners,

Zondag 5 mei is er alweer Tienerkerk. Nadat we vorige maand bezoek hebben gehad van de World Servants, waar wij voor sparen en dat wij in een nieuw Arendsnest aan de slag zijn geweest met wonderen en of wonderen nog steeds gebeuren, gaan we dit keer met een heel toepasselijk thema aan de slag in de eerste week van mei en mogen wij ons verwonderen over het feit dat wij in een van de veiligste landen van de wereld leven. Het thema waarmee we aan de slag gaan:

OORLOG – MAKE PEACE NOT WAR

Hoewel we in een veilig land wonen, worden we continue geconfronteerd met beelden van oorlog op het nieuws, in de krant en op internet. Er worden oorlogen gevoerd en aanslagen gepleegd, door de media komen dergelijke beelden veel dichterbij dan pak ‘m beet een kwart eeuw geleden. Maar hoe gaan wij zelf om met haat en nijd, met ons gedrag naar anderen. Hoe ventileren wij onze mening, in de klas bijvoorbeeld, maar ook hoe uiten wij onze mening online? Wij hebben er in elk geval veel zin in!

Ps. we willen met de Tienerkerk ook weer voor World Servants gaan collecteren, dus vergeet niet om jullie bijdrage mee te nemen.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail willen ontvangen, meldt je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag allemaal!

Michel en Patrick

Waar zien we jou deze week?