WORLD SERVANTS JONGEREN 2019

In het weekend van 4 en 5 mei hebben de jongeren hun reisgenoten ontmoet tijdens het landelijke voorbereidingsweekend in Heino. Door alle informatie, teambuilding en gezelligheid in ieders eigen projectgroep is iedereen super enthousiast terug gekomen en kan langzaam aan het grote aftellen worden gedacht.

De landelijke voorbereidingen voor volgend jaar zijn al in volle gang en na de Pinksteren zullen de nieuwe projecten voor 2020 op de website van World Servants staan (www.worldservants.nl). Houd het in de gaten als je er aan denkt om volgend jaar op project te gaan, want sommige projecten zijn snel vol.

Heeft u een vraag? Mail ons op woerden@worldservants.nl of bel ons. U kunt ons ook met een gift ondersteunen via geef.ws/woerden of via rekening NL39 TRIO 0338 4163 31 t.n.v. Stichting World Servants o.v.v. Groep Woerden.

Namens de stuurgroep, Jeanet de Vink (423795)

Waar zien we jou deze week?