Terugblik op afgelopen Rolling Dinner

Zondag 26 mei deden 13 jongeren mee aan Rolling Dinner. Eén groep fietste naar Zegveld en kreeg bij Anja en Andre Rijneveld een lekker voorgerecht. Daarna was het kort fietsen naar het hoofdgerecht bij Arie en Geertje Bol. De andere groep fietste naar Molenvliet bij Frans en Jitske voor uitgebreid voorgerecht en daarna naar de vogelbuurt om bij Wim en Wilma Boterman hun eigen pizzaatje te bakken. Als slot kwamen beide groepen in de Brauwstraat bij elkaar voor het nagerecht. Ze hadden het heel gezellig gehad en willen volgend jaar weer.

Wij vonden het erg leuk om te organiseren en zo verschillende generaties bij elkaar te brengen. Volgend jaar hopen we het PJO-breed te kunnen organiseren en in verschillende wijken. Denk je: dat lijkt me ook leuk als er een groepje jongeren bij mij een gerecht komt eten?! Geef dit dan alvast door aan ons! Dat kan via jeugd.kruiskerk@pknwoerden.nl of 06-10053520.

Anneke en Yvonne

foto-rolling-dinner-5 foto-rolling-dinner-4 foto-rolling-dinner-3

Waar zien we jou deze week?