Doe je mee met de Nacht Zonder Dak?

JongWoerden organiseert namens alle Woerdense PKN-wijken Nacht-Zonder-Dak. Dit betekent dat je de nacht kan doorbrengen in een eigengebouwde hut! Het is de bedoeling om sponsoren te vinden die geld aan stichting TEAR (TEgen ARmoede, de organisatie achter Nacht-Zonder-Dak) willen doneren, zodat mensen die in krottenwijken wonen een wat leefbaarder bestaan kunnen opbouwen.

We zijn bezig met een superleuk programma, voor de avond, buiten het bouwen van hutten en het daadwerkelijk overnachten in die hutten….

Zit jij in groep 8, of in klas 1, 2 of 3 van de middelbare school en lijkt het je leuk om de nacht een keer in een eigengebouwd krot door te brengen en daarmee geld op te halen voor mensen die elke nacht zo moeten doorbrengen, meldt je dan nu aan via de website: http://www.nachtzonderdak.nl/woerden

Waar zien we jou deze week?