Tienerkerk 7 Juli – Hoe eerlijk ben je? (Arendsnest)

Beste Tieners,

Zondag 7 juli is alweer de laatste Tienerkerk van dit seizoen. Ook groep 8-ers zijn van harte uitgenodigd, zoals gebruikelijk tijdens de laatste dienst van het seizoen. Zo kunnen jullie alvast wennen aan wat jullie volgend jaar te wachten staat!

In tegenstelling tot wat er in de agenda staat, is de TK in het Arendsnest – Opstandingskerk!

Nadat we vorige maand met elkaar hebben gesproken en gekeken naar het onderwerp Heilige Geest, willen we in deze dienst aan de slag gaan met het volgende  thema:

EERLIJKHEID – HONEST TO GOD

Jezus is zelf EERLIJKHEID! Hij heeft gezegd: “Ik ben de weg, de waarheid en het leven.” Duidelijker kan niet, In de Bijbel wordt dan ook korte metten gemaakt met leugenaars, en wordt liegen verafschuwd. Maar hoe zit dat dan? Ik bedoel, iedereen “maakt toch wel eens een leugentje om bestwil”? Hoe vaak verdraai je niet de waarheid of breng je de boodschap iets positiever, dan de werkelijkheid is, of verzwijg je wellicht iets? Gelukkig wil God je helpen de waarheid te zeggen!

Ps. we willen met de Tienerkerk ook weer voor World Servants gaan collecteren, dus vergeet niet om jullie bijdrage mee te nemen.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail willen ontvangen, meldt je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag allemaal!

Ellen, Liesbeth en Ronald

Waar zien we jou deze week?