Tienerkerk 1 september

Aanstaande zondag 1 september starten we alweer met de Tienerkerk, we zouden het tof vinden, als jullie met veel aanwezig zijn!

Om het nieuwe seizoen “af te trappen” hebben we een leuk programma voor jullie, ook om weer wat te wennen aan het nieuwe seizoen en elkaar, willen we elkaar in deze dienst leren kennen aan de hand van het volgende  thema:

STARTFEEST – BURST THE BUBBLES

Dit jaar starten we met een ander programmapakket dan dat we uit eerdere seizoenen gewend waren. Om daar alvast kennis mee te maken, zowel voor jullie zelf als voor de leiding en ook om met elkaar kennis te maken, hoop ik dat jullie met een grote groep aanwezig zullen zijn. Dus ook iedereen die vorig jaar afscheid heeft genomen van de KND in het bijzonder: van harte welkom!

Ps. we willen met de Tienerkerk ook weer voor World Servants gaan collecteren, dus vergeet niet om jullie bijdrage mee te nemen.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag allemaal!

De leiding van de Tienerkerk!

Waar zien we jou deze week?