CJV update

Zaterdagavond 14 september was het dan zo ver; de eerste CJV-activiteit van het jaar, de startbarbecue. Het was heerlijk weer om de barbecue aan te steken. Met een goede opkomst, bestaande uit leden en jongeren die voor het eerst kennis maakten met de CJV, hebben we lekker gegeten. Toen het kouder werd, is de avond binnen voortgezet met spelletjes en veel gezelligheid. De zondagavond erna was de eerste CJV-avond. Het onderwerp van deze avond was “Een nieuw begin”, een toepasselijk onderwerp voor aan het begin van dit seizoen. We hebben gepraat over wat voor ons een moment was om naar een nieuw begin uit te kijken en we hebben gelezen uit Jesaja 65, wat gaat over een nieuwe hemel en een nieuwe aarde. Dit zorgde voor mooie gesprekken. Daarnaast hebben we deze avond een collectedoel uitgekozen, waar we dit jaar geld voor gaan inzamelen. Na een stemronde waren de meeste stemmen voor het goede doel Spieren voor Spieren. Een mooi doel, vooral omdat dit voor één van onze leden dichtbij komt. We hopen dit jaar weer veel geld op te halen!

Emma van Katwijk, penningmeesteres CJV Woerden

Waar zien we jou deze week?