WORLD SERVANTS JONGEREN 2020

Afgelopen zondag was de ZIN dienst waar de World Servants-jongeren aan mee hebben gewerkt. Zij deelden hun verhalen over wat ze hebben meegemaakt tijdens hun reis. Het thema was Outgrow Yourself, dare to serve.

Een nieuwe groep van elf jongeren is begonnen aan het actieseizoen. Traditiegetrouw zult u hen op de Koeiemart tegenkomen met de verkoop van kruidnoten. Een zakje (chocolade) kruidnoten kost € 2,- en drie zakjes kosten € 5,-. Bovendien kunt u dit jaar komen raden hoeveel melk de koe geeft. U vindt de World Servants-jongeren in de koeientent op het marktplein én voor de ingang van de Petruskerk.

Heb je een vraag? Mail ons op woerden@worldservants.nl of bel ons. U kunt ons ondersteunen met een gift via geef.ws/woerden of via NL39 TRIO 0338 4163 31 t.n.v. Stichting World Servants o.v.v. Groep Woerden.

Namens de stuurgroep, Jeanet de Vink (423795)

Waar zien we jou deze week?