Gratis kaarten en stemmen op jouw favoriet voor de TOP2000kerkdienst!

top2000Op zaterdag 28 december wordt in de Kruiskerk de 3e editie van de Top2000kerkdienst gehouden. Nog meer dan vorige jaren zal dit meer zijn dan een dienst. Door het uitgebreide naprogramma in en rond de Kruiskerk zal het meer lijken op een Top2000fesitval. De gratis kaarten hiervoor zijn op 28 november jl. online gegaan. De kaarten blijken zeer populair, dus als je ze nog niet gereserveerd hebt, doe dit dan snel via www.top2000kerkdienst.nl/woerden

Stem op jouw favoriete nummer uit de Top2000

Het is dit jaar mogelijk om via deze website te stemmen op jouw favoriete nummer uit de TOP2000. Wat vind je het meest inspirerende nummer uit de lijst? Of bij welk nummer heb jij de mooiste herinnering? Ga naar de website en laat jouw top 3 achter. Als je wilt, kun je er ook een motivatie bij achterlaten. Op 28 december zullen de nummers met de meeste stemmen een passend plekje krijgen in en rondom de TOP2000kerkdienst.

Programma TOP2000kerkdienst

Op deze 3e editie zal evenals vorig jaar de Woerdense coverband ‘De Buren’ muziek uit de TOP2000 live in de Kruiskerk spelen. Dominee Joost Schelling verzorgt de verbindende teksten tussen de Nederlands- en Engelstalige nummers. Thema is: ‘Music was my first love!’ De deuren van de Kruiskerk gaan om 19.00 uur open en om 19.30 uur begint de TOP2000kerkdienst. Na afloop van de dienst is er de tijd om elkaar te ontmoeten, er wordt gezorgd voor een hapje en drankje, De Buren zal na de dienst nog een tijdje spelen en om 22.00 uur is er voor de liefhebbers nog een pubquiz rond de Top2000 om aan deel te nemen. Op de avond kunnen teams zich hiervoor opgeven.

Het programma eindigt omstreeks 23.00 uur.

Ga dus snel naar de website voor jouw kaarten, want voor deze editie geldt: Op=Op.
Want ook deze 3e editie mag je zeker niet missen.

Alles samengevat op een rij:

Datum en tijd: zaterdag 28 december (zaal open 19.00 uur, aanvang 19.30 uur)
Locatie: Kruiskerk, Mesdagplein 4 te Woerden.
Kosten: Toegang gratis, geen collecte, na afloop hapje en drankje.
Medewerking van: Coverband “De Buren” en ds. Joost Schelling uit Woerden
Thema: ‘Music was my first love!’

Meer info: www.top2000kerkdienst.nl/woerden

 

Waar zien we jou deze week?