Tienerkerk: Zelfbeeld – Wie ben ik

Beste Tieners,

Aan het einde van de voorjaarsvakantie en de eerste zondag in de 40-dagentijd, is er ook weer Tienerkerk. In februari hebben we een erg leuke TK gehad, over Bijbel lezen en hoe je dat eigenlijk kunt aanpakken, want van A-tot-Z, daar is haast geen beginnen aan. Ook dit keer hebben we weer een erg leuk thema voor jullie gevonden:

ZELFBEELD – Wie ben ik

Vraag je je wel eens af wie je bent? Dat is een vraag die namelijk veel wordt gesteld, zeker in de pubertijd, je veranderd en bent misschien wel op zoek naar wie je bent. Daarnaast wordt je op social media bestookt met allerlei perfect gearrangeerde en gefotoshopte kiekjes. Hoe voel je jezelf daarbij? Misschien wel heel erg minderwaardig, als je dat soort foto’s ziet? Of doet het je niets? Spiegel jij je wel eens aan bekende vloggers, instagrammers etc.?

In elk geval willen we jullie vandaag wat leren over onze perfecte Maker. Hij wil ins laten weten dat we geliefd zijn door hem.

 

Denk dan ook gelijk aan ons collectedoel voor dit seizoen: Kika (kinderkanker), daar is ook veel geld nodig, dus geef gul!

 

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail willen ontvangen, meldt je dan aan via deze site.

 

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

 

Tot zondag allemaal!

 

Wendy & Patrick!

Waar zien we jou deze week?