CJV update

16 februari was een ietwat speciale avond, namelijk openavond. Eerst deden we natuurlijk ons vaste voorstelrondje voor de nieuwkomers: Wat is je naam en je leeftijd, wat doe je in je dagelijks leven, je schoenmaat, lievelingsbroodbeleg en kleur tandenborstel? Daarna een grappig namenspelletje om er even extra goed in te komen. Het onderwerp van de avond ging over liefde; liefde voor jezelf, voor je naaste en liefde voor God. 23 februari was een persoonlijk verhaal het middelpunt van de avond. Martine vertelde haar levensverhaal en dan vooral gericht op hoe ze doof is geworden. Door middel van foto’s in een PowerPoint presentatie liet ze zien hoe het voor haar was, waarbij ze haar verhaal vertelde. Aan het eind konden leden het zelf ervaren hoe het is om slechthorend te zijn en konden vragen stellen. Op 1 maart was Jonas aan de beurt met een onderwerp over muziek. In de Bijbel komt veel muziek voor in allerlei soorten. Jonas had er een paar van uitgezocht met een aantal vragen erbij met als afsluiter in de groepjes een eigen lied te maken. Bij de samenkomst werden de liedjes live gezongen. Of we hiermee naar de Voice gaan… tja, daar zijn we niet helemaal uit. Kortom, weer drie mooie weken achter de rug!

Esther Burggraaff
Vice-voorzitter CJV Woerden

Waar zien we jou deze week?