CJV Update

Ook in deze periode hebben we gelukkig een oplossing gevonden om de CJV door te laten gaan! Na een aantal gemiste avonden konden we onze normale zondagavonden online hervatten. We begonnen de online CJV met het onderwerp van Naomi. We hebben het gehad over Pasen. In kleinere groepjes hebben we vragen beantwoord zoals: wat zou jij doen als je Pilatus was? De avond daarna was mijn (Lysanne) onderwerp aan de beurt. Hier hebben we het gehad over angst. In deze periode van onzekerheid speelt angst een rol. Er zijn goede gesprekken gevoerd over hoe iedereen op zijn eigen manier hiermee omgaat. Kortom, ook online kunnen we als CJV goede gesprekken voeren en leuke avonden hebben. Al wordt de normale zondagavond in het Arendsnest wel heel erg gemist!

Lysanne Oerlemans
Algemeen adjunct CJV

Waar zien we jou deze week?