ZIN Dienst 13 september 2020

Na een lange en heel warme zomer zijn we weer bezig om de volgende ZIN-dienst voor te bereiden … We hebben veel leuke plannen …

Het wordt een live dienst met een livestream. Houd dus Instagram, JongWoerden en/of Facebook in de gaten voor de link. Maar je kunt er ook bij zijn als je aan de ondertussen gebruikelijke regels voldoet (aanmelden, geen klachten, handen wassen en 1,5 m afstand houden).

Maar eerst de info: 10.30 uur – Kruiskerk – Thema is Must Have. Ken je dat gevoel? Dat je iets móét hebben? Maar is dat écht nodig? Enne … kun je het wel betalen? Joost Schelling zal met ons hierover nadenken en vast ook goede tips geven, zeker hoe je hier gelovig mee omgaat.

De band is nog een verrassing (ook voor ons) en na afloop willen we een barbecue organiseren. Aanmelden voor de dienst kan via
jongwoerden.nl/zindienst.

See you, online of live!

Michel, Koert, DirkJan, Arjan, Inez, Mathilde, Tamar, Emmarentia, Anouk, Ferré, Martin, Tim en Gerjanne

Waar zien we jou deze week?