ZIN dienst 18 oktober

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de ZIN dienst van 18 oktober. Rik Gorter is de spreker deze morgen. Het thema is Time To Turn. Soms kom je op een punt in je leven dat je een keuze moet maken. Dit kan zijn omdat wat je eerder koos niet lukt of omdat je merkt dat het niet goed voelt. Dit kan van alles zijn: studie, manier van leven, welke kerk je volgt… Hoe maak je een goede keuze, en (hoe) betrek je God hierin? Vragen genoeg….

Er zijn twee manieren om deze dienst te bekijken:

1. Live aanwezig in de Kruiskerk. Hiervoor moet je een gratis ticket kopen. Let op: wees er snel bij want er zijn slechts 30 tickets beschikbaar.

2. Via de livestream op Youtube. Ga hiervoor naar deze link op Youtube.

“We are the Sound” zal in elk geval zorgen voor mooie muziek en liederen. Na afloop zorgen wij voor een lekkere lunch. Er mogen 30 personen in de dienst aanwezig zijn. Hiervoor moet je je wel een gratis ticket kopen. Kom jij ook naar de Kruiskerk?

Let op: zorg ervoor dat je bij binnenkomst een mondkapje op hebt.

Groetjes Emmarentia, Michel, Mathilde, Ferré, Anouk, Tim, Inez, Koert, Dirk Jan, Arjan, Martin en Gerjanne

Waar zien we jou deze week?