WORLD SERVANTS JONGEREN 2021

De projecten waar onze Woerdense World Servants jongeren afgelopen zomer aan zouden deelnemen zijn doorgeschoven naar de zomer van 2021. Daarnaast heeft één jongere zich nieuw aangemeld bij actiegroep Woerden.

Door de coronacrisis is het haast onmogelijk om de ‘normale’ klussen en acties te organiseren en zijn we genoopt tot improviseren. De kerstpost willen we dit jaar als vanouds wél weer gaan bezorgen. Om het iets gemakkelijker te maken, nu kerkgang geen vanzelfsprekendheid is, zal het mogelijk zijn om de kerstpost op meerdere adressen in te leveren. In de volgende uitgave kunt u lezen waar dat zal zijn. De kerstpost zal in Woerden, Kamerik of Zegveld worden bezorgd voor € 0,65 per kaart/envelop (de prijs van een kerstzegel is € 0,82). De portokosten (géén postzegel, maar gepast geld of collectebonnen) kunt u gebundeld met uw kerstkaarten inleveren. De post zal bezorgd worden van 17 t/m 22 december.

Dit jaar zullen we geen oliebollen verkopen.

Heb je / heeft u een vraag of een klus voor ons? Mail ons op woerden@worldservants.nl. U kunt ons ook ondersteunen met een gift via geef.ws/woerden of via NL39 TRIO 0338 4163 31 t.n.v. Stichting World Servants o.v.v. Groep Woerden.

 

Namens de stuurgroep, Jeanet de Vink (423795)

WORLD SERVANTS JONGEREN 2021

 

Waar zien we jou deze week?