CJV update

We mogen nog steeds samenkomen, wat fijn! Micha, Niels en Yannick hebben op 22 november weer iets creatiefs bedacht als hun onderwerp. Een leuk spel door de stad, met verschillende puzzels waarmee je letters kon verdienen om zo een woord te krijgen. De twee teams hebben die avond tegen elkaar gestreden, erg leuk en fanatiek dus… Zondag 29 november was het aan Iris de beurt om een onderwerp te schrijven. Ze schreef een mooi stuk over muziek met vragen als “Wat wil de zanger of zangeres hiermee zeggen?” en “Wat doet het nummer met jou en hoe kan je dit koppelen aan het geloof?”.  Ja en toen kwam de sint in het land. Vandaar dat de CJV afgelopen week niet door ging. Máár, niet getreurd: 12 december vieren wij het welbekende Sinterkerst en wat een feest wordt dat! (natuurlijk wel corona verantwoord

Waar zien we jou deze week?