BELANGRIJK: Tienerkerk 6 december jl.

Wij hebben een berichtje ontvangen van een van de aanwezigen op de Tienerkerk-viering van zondag 6 december, deze persoon is heeft op zaterdag 12 december een Corona-test gedaan en bleek bij de uitslag op maandag 14 december positief getest te zijn. De kans dat deze persoon op 6 december een van de anderen besmet heeft is zeer gering, omdat deze persoon nog geen klachten had, maar niet geheel uit te sluiten. We willen jullie vragen alert te zin op klachten en wellicht kunnen jullie je uit voorzorg laten testen, om een evt. besmetting uit te sluiten. Gelukkig maakt de persoon in kwestie het goed en heeft slechts milde klachten. Wij wensen deze persoon beterschap en een spoedig herstel.

Namens de leiding van de Tienerkerk,

Michel, Patrick en Ronald 

Waar zien we jou deze week?