CJV update

De afgelopen tijd was een aardig rustige periode voor ons als CJV. Er vielen veel avonden weg vanwege de vakantie, dus kan ik helaas maar over één avond wat met u delen. Op 13 december was het namelijk de beurt aan Jelle om het onderwerp voor te bereiden. Voor deze avond had Jelle geregeld dat Wessel als gastspreker zou komen praten over wat geloven is. Aan het begin gingen we in groepjes uiteen om zelf antwoorden op wat vragen te geven. Voor de moeilijkheid had Wessel er meerkeuze van gemaakt. Natuurlijk bleek er voor elke antwoord wel iets te zeggen, want geloven is een heel persoonlijk iets. Al mogen we het gelukkig wel samen doen! Vervolgens werden de antwoorden besproken in de grote groep en vertelde Wessel wat voor hemzelf geloven inhoudt. De avond werd helaas niet afgesloten met een biertje aan de bar, maar we konden nog wel op 1,5-meter afstand over de avond napraten.

Gelukkig ligt er nu weer een nieuw jaar voor de deur en mogen we het afgelopen jaar achter ons laten. Een bewogen jaar, waarin ook voor ons veel dingen niet door konden gaan. Maar, de CJV wenst u het allerbeste toe voor het komende jaar! Laten we bidden dat 2021 een gezegend jaar mag worden, waarin ook hopelijk de kerkdeuren weer open mogen voor iedereen.

Thomas Kemp, Algemeen adjunct

Waar zien we jou deze week?