ZIN Woerden livestream 17 januari

Het is al weer even terug: de ZIN Jeugdkerstnachtdienst waarin jullie  meededen met de kaartjes, de zoom met een waxinelichtje en natuurlijk chocola en chocolademelk. Samen dachten we na over hoe “gewoon” deze kerst eigenlijk is. En hoorden we dat we toch hoop mogen krijgen in deze ongewone tijd.

De voorbereidingen voor de volgende ZIN livestream op 17 januari zijn al weer gestart. De spreker is Marieke Meiring en ze gaat in op het thema: Blijf in mijn liefde. Dit is ook het thema van de Week van Gebed. Waar we vooral graag meer over zouden willen horen is: hoe weet ik of ik in Zijn liefde ben in 2021?

De band Relion heeft weer mooie liederen opgenomen die we tijdens de livestream kunnen horen.

Jij kijkt toch ook weer? Ga dan om 10:30 uur naar jongwoerden.nl/livestream.

Houd Instagram, facebook en Jong Woerden in de gaten voor meer info!

See Ya! Zin Team

 

Waar zien we jou deze week?