Vacature van de maand februari: clubclanleider

In het jeugdwerk van JongWoerden willen we waardevolle relaties aangaan met jongeren en hen verbinden met God. Daarom werken we met clanleiders die hun leven willen delen met jongeren. Als club-clanleider is het jouw kerntaak om jongeren te leren kennen. Hiervoor is het nodig om ze tweewekelijks te zien bij de clan en ook buiten vaste bijeenkomsten contact met ze te onderhouden via bijvoorbeeld WhatsApp. De clanavond is op vrijdagavond met meerdere clans bij elkaar. In totaal zijn er minimaal 20 contactmomenten per seizoen. Voor 10 avonden krijg je inhoud aangereikt vanuit het inspiratieteam. De invulling van de andere avonden mag je als clanleiders meer zelf bepalen. Je stimuleert jongeren zo veel mogelijk naar events van JongWoerden te gaan (bijvoorbeeld ZIN, Sirkelslag, tienerkerk of jeugdkamp). En waar mogelijk ben je daar ook zelf aanwezig. Het inspiratieteam is jouw aanspreekpunt en van hen kun je coaching en ondersteuning verwachten.

Meer info? Bekijk de verdere profielomschrijving op jongwoerden.nl/clanleider.

Meer info of interesse? Op jongwoerden.nl/clans houden we een liveblog bij. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken. Vragen? Neem contact op met Michel (jeugdwerker@jongwoerden.nl of 06 51311102). Overige vacatures zijn te vinden op jongwoerden.nl/vacatures.

Waar zien we jou deze week?