Rock Solid clan 12 maart

Aankomende vrijdag is er weer een online Rock Solid clanavond. Het thema waar we met elkaar over na gaan denken is “Corona moe(d)“. Soms is de situatie van dit moment om moedeloos van te worden. Toch is het ook belangrijk om hoop te houden op betere tijden . Hoe gaan jullie hiermee om? Hoe houden jullie de moed erin?
Zoals gebruikelijk kunnen jullie om 19.50 uur de Zoom-meeting joinen. Tien minuutjes later, om 20 uur, starten we met het programma. Dit ronden we rond 21.15 uur af, waarna we nog even gezellig nakletsen.
De zoom link delen we in de appgroep. Wil je ‘m ook ontvangen en/of een keertje kijken? Welkom! De link kun je bij de leiding opvragen of stuur een mailtje naar jeugdwerker@jongwoerden.nl.
We hebben er weer zin in!
Louise, Bram, Thomas, Michel en Hugo

Waar zien we jou deze week?