CJV update

Afgelopen weken zijn we weer vrolijk doorgegaan met de online CJV-avonden!

Hierin hebben we onder anderen het onderwerp van gastspreker Dick besproken en heeft Gijs een avond voorbereid waarin we gingen praten over vergeven. In het onderwerp van Gijs stonden een aantal stukjes uit de bijbel en een stukje uit een leesboek, waarin mensen lastige keuzes moesten maken die te maken hebben met vergeven. Aan de hand van deze verhalen kwamen er goede gesprekken los. Zondag 21 maart hadden Micha en Yannick een onderwerp voorbereid over vertrouwen. Dit onderwerp duurde echter maar een paar minuten, want na korte tijd werd iedereen uit de breakoutrooms gehaald om met z’n allen een variant van het welbekende spel ‘weerwolven’ te gaan spelen. Hierin waren een aantal weerwolven aangewezen die de spellen en puzzels probeerden te laten mislukken om zo punten te verdienen.

Ook hebben we in maart elkaar, als CJV, eindelijk weer fysiek kunnen zien bij de acteerles van Esther. We hebben toen op zaterdagmiddag, in de Kruiskerk, leuke acteerspellen gespeeld en daarna met elkaar de middag afgesloten met friet en snacks. Het was erg fijn en gezellig om na lange tijd weer een keer bij elkaar te komen!

Afgelopen zondag ging de CJV-avond niet door in verband met Pasen. Aankomende zondag staat er wel weer een leuk onderwerp ingepland voor de online CJV-avond.

Ben jij 16 jaar of ouder en wil je een keer de sfeer proeven van de CJV? Komende weken start elke zondagavond om 20:20 de zoommeeting. Daarna hopen we weer een keer te kunnen starten met fysieke avonden in ons vertrouwde Arendsnest (Opstandingskerk), waar je uiteraard ook welkom bent!

Yannick, penningmeester CJV Woerden

Waar zien we jou deze week?