TeenStreet Summercamp

Een gouden tip voor deze zomer: TeenStreet Summercamp van 4-8 augustus! Een zomerkamp waarin tieners groeien in hun relatie met Jezus, veel andere gelovigen ontmoeten en er een supertof programma voor hen klaarstaat. Meer info of aanmelden kan via www.teenstreet.nl

Alles zal dit jaar in het teken staan van het jaarthema: NAMED. God kent ons door en door en weet welke plannen hij heeft met ieders leven. 5 dagen lang word je als tiener samen met allerlei leeftijdsgenoten uit binnen- én buitenland toegerust om Jezus te volgen. En natuurlijk is het kamp niet compleet zonder heel veel spellen, gave workshops, een outreach en de RAG-run (Raise And Give). Iedereen krijgt bij aanvang een eigen NET-group (small-group) en coach, waarmee je dieper Gods woord induikt en met wie je optrekt tijdens de diensten en aanbiddingssessies. 

We hebben allerlei soorten teams klaarstaan om de tieners een onvergetelijke zomer te geven. Denk aan people care, technici, het keukenteam en meer. Ben jij geen tiener en wil je wel mee? Meld je dan aan voor het serviceteam of als coach.

Houd onze Instagram in de gaten voor meer onthullingen over het kampprogramma. Uiteraard houden we rekening met de dan geldende corona-richtlijnen.

We hopen jou in augustus te zien op De Kroeze Danne!

Groetjes, Team TeenStreet

TeenStreet is het jongerenwerk van Operatie Mobilisatie

Waar zien we jou deze week?