LOVE REVOLUTION TOUR 2021 met Hanne de Vries

Love Revolution gaat op tour!

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het formeren van de enige echte Love Revolution Band. Onder leiding van Hanne de Vries gaat de Love Revolution Band dit najaar het hele land door met interkerkelijke jongerenavonden, waar ze jongeren weer met elkaar en met God willen verbinden. Of je nu wel of niet naar een kerk gaat, dat maakt niks uit. Wil je je vrienden kennis laten maken met het geloof? Dan is dit dé kans!

Love Revolution hoopt met elk optreden dat jongeren door de Geest van God herstel vinden, ze weer stevig met beide benen op de grond zullen gaan staan en ze richting krijgen voor hun leven.

Of het een spektakel wordt? Wie al eens bij een optreden van Hanne de Vries is geweest zal daar niet aan twijfelen. Het belooft een avond vol energie en bemoediging te worden. Naast bekende nummers als “Love Revolution” en “Like You Do” zal er ook nieuw werk te horen zijn. Misschien zelfs wel het eerste eigen werk van de Love Revolution Band…

Zorg dat je erbij bent, het gaat echt een geweldig feest worden!

Zien we je dan? Bestel je ticket via deze link

vrijdag 22 oktober 2021 | 20:00-22.30 uur | Locatie Kapel Weddesteyn, Hofplein 37, 3445 ZB Woerden | Organisatie Vrienden van Nieuw Hart

Waar zien we jou deze week?