De clans zijn in volle gang: een update vanuit het inspiratieteam

De afgelopen tijd is in het jeugdwerk achter de schermen heel veel werk verzet om een aantal toffe activiteiten te organiseren en alle clans op te starten na de zomervakantie. Veel tieners hebben zich aangemeld en we gaan het seizoen beginnen met 9 of 10 clans, verdeeld over Rock Solid (groep 8 en 1e klas), Solid Friends (2e klas tot 16 jaar) en de huisclans. Daarnaast gaan we samenwerken met het Baken en de Lutherse kerk, en zullen zij ook met een clan starten dit jaar. Het is altijd even puzzelen om iedereen op de juiste plek te krijgen, en dat is vrijwel voor iedereen gelukt! Door het grote aantal aanmeldingen komen we nog leiding te kort voor een huisclan (een groepje van ongeveer 8 jongeren die bij iemand thuis samenkomen), dus als je feeling hebt met jongeren en graag je geloof met hen wil delen, neem dan vooral contact met ons op via clans@jongwoerden.nl of kijk voor meer informatie op de website jongwoerden.nl/clans.  Ook voor de tieners die toch nog mee willen doen geldt dat er altijd de mogelijkheid is om alsnog in te stromen. 

We zijn het seizoen in september begonnen met het kick-off event, en dat werd een groot succes! Er is door 60 jongeren gebarbecued, gekanood, gekick-boxed, gelasergamed en nog veel meer. Alle jeugdwerkleiders en vrijwilligers hebben keihard gewerkt om dit mogelijk te maken, waarvoor we hen hartelijk willen bedanken. Op de planning voor komende maanden staat als eerste het leidersweekend op 13 en 14 november, bedoeld om als jeugdwerkleiders elkaar op te bouwen en weer geïnspireerd het jaar in te gaan. Jonathan Pellegrom zal het weekend starten met een tof verhaal over de vijf gewoontes voor meer impact op jongeren. Verder volgt er voor de tieners nog de KerstChallenge dit jaar. Na de jaarwisseling staat er ook veel leuks op de planning, daarover later meer!  

Waar zien we jou deze week?