ZIN dienst 14 november: impact

In de volgende ZIN dienst van 14 november is de spreker Joost Schelling (predikant Kruiskerk). Deze dienst wordt voorbereid in samenwerking met Twintigers Woerden. Het thema van deze dienst is ‘Impact’, waarbij de centrale vraag zal zijn ‘Op welke manier zorgt het christelijk geloof dat ik impact kan hebben op de wereld om mij heen?’ Hierbij zal de Bijbeltekst Johannes 15: 1-8 centraal staan. In deze dienst zullen we ook nadenken over hoe we zelf impact kunnen en willen maken. De live muziek voor deze dienst zal worden verzorgd door de band Witness.

Jij bent na reservering (vanaf 8 november via deze link) van harte welkom in de Kruiskerk maar je kan ook online meekijken via jongwoerden.nl/livestream.

Wist je dat…

We sinds kort ook onze eigen TikTok hebben. Volg jij @zindienst ook op TikTok?

Terugblik vorige ZIN dienst

Tijdens de afgelopen ZIN dienst heeft onze eigen Michel Koekkoek (jeugdwerker Jong Woerden) met ons stilgestaan bij het thema “Talenten”. Centraal stond bij deze dienst het verhaal van de man die tijdelijk zijn talenten in bewaring gaf bij drie dienaren (Mattheus 25:14-30). Samen hebben we in de Kruiskerk gezongen, gelezen en nagedacht over hoe we met onze talenten omgaan. Hierbij hebben enkelen ook met een voetbal hun talent voor hooghouden kunnen laten zien en hebben we met een grote opblaasbal die door de zaal ging nagedacht welke talenten we zelf hebben. Vervolgens stond Michel met ons stil bij de vraag wat de Bijbel zegt over talenten en hoe we daarmee om moeten gaan. De band Relion verzorgde deze dienst de live muziek. De dienst en de preek zijn terug te kijken via ons YouTube kanaal (ZIN Woerden).

Versterking gezocht

Tot slot: het ZIN team zoekt versterking! Er zijn verschillende openstaande taken. Denk bijvoorbeeld aan beheren social media, inhoudelijk meedenken, editen van filmpjes/muziekfragmenten of verantwoordelijk zijn voor liedkeuze. Je bent van harte welkom! Houd Instagram, Facebook en Jong Woerden verder in de gaten voor meer info over ZIN. Ook als je mee wilt doen met de Bijbeltekst in emoticons. Raad het Bijbelgedeelte en wie weet win jij de Happy Socks! Uiteraard mag je na de dienst ook altijd één van de ZIN teamleden aanspreken. We zijn te herkennen aan een roze of blauw keycord J

Tot in de Kruiskerk of in de livechat op YouTube!

Waar zien we jou deze week?