ZIN dienst 16 januari 2022 – licht in het duister

ZIN dienst 16 januari ‘Licht in het donker’

Aanstaande zondag is de volgende ZIN dienst (16 januari). Deze zondag is ook de start van de week van Gebed, met dit jaar als thema: Licht in het donker. Dat is ook het thema van de ZIN dienst en onze spreker Jan Willem Stam geeft op jeugdige wijze invulling aan dit thema vanuit de Bijbeltekst: Mattheüs 2:1-12

De band We are the Sound zal live spelen.

Helaas is het door de coronamaatregelen nog niet mogelijk om de dienst zondag te bezoeken. Je kunt om 10:30 uur naar de livestream kijken via jongwoerden.nl/livestream of de volgende video:

Houd TikTok, Instagram, facebook en Jong Woerden in de gaten voor meer info!

Terugblik ZIN jeugdkerstnachtdienst

In weer een volledige livestream waren velen te gast in De Reünie van de kerstnacht. Maria, de herder en de engel ontmoeten elkaar na lange tijd weer. In 3 gespreksronden werd teruggeblikt op de gebeurtenissen die nacht en werd gepresenteerd welke betekenis dat nu vandaag de dag heeft.

Facebook: facebook.com/zinwoerden

Insta: @zinwoerden

TikTok: @zindienst

Waar zien we jou deze week?