Tienerkerk – Keuzestress?!?

Beste Tieners,

Zondag 6 maart is er weer een nieuwe Tienerkerk! Nadat we in Februari een nieuwe start hebben gemaakt, willen we deze keer de 3 vrienden van Daniël bespreken in het volgende thema;

Drie vrienden van Daniël – Keuzes, keuzes, keuzes

Daniel en zijn verhalen zullen bij jullie waarschijnlijk wel bekend zijn, maar zondag willen we graag inzoomen op zijn 3 vrienden, Sadrach, Mesach en Abednego. Alle 3 groeien zij samen met Daniel op aan het hof van koning Nebukadnesar. De 3 vrienden weigeren voor een enorm beeld te buigen, dat de koning heeft laten bouwen. De koning is laaiend, hij kookt van woede en stelt de vrienden voor de keus; Welke god(en) dienen jullie, de mijne of een ander? De vrienden antwoorden daar als volgt op: “Voor ons is dat wel duidelijk. De God die wij dienen, kan ons redden uit uw macht. Maar zelfs als Hij ons niet redt, dan nog zullen wij uw goden niet dienen. En we zullen ook niet buigen voor uw gouden beeld.” (Daniël 3:16-18)

Waar wij zondag met jullie naar willen kijken zijn de volgende vragen:

Wat is dat wat deze mannen hebben? Is het vertrouwen? Zijn ze koppig? Hebben ze een bord voor hun kop? Vanwaar deze keuze?

Jij komt toch ook aanstaande zondag?!?

Neem ook allemaal geld of collectebonnen mee, want we collecteren voor TEARfund en die doen heel veel goeds  met jullie geld, dus alles is welkom!

We zien jullie graag zondag 6 maart, om 9:15 uur gaan de deuren van het Arendsnest open en de dienst start om 9:30 uur. We hopen jullie allemaal gezond en wel te mogen ontmoeten.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail willen ontvangen, meld je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag 6 maart allemaal!

Wendy en Patrick!

Waar zien we jou deze week?